Spotting early pregnancy

Dear moms.. I dapat tahu I pregnant.just 4w+.still early. suspicious ingat period tapi spotting..after upt, double line. I miscarriage mac 2020 at 8,9w.. then positive again after 3x cycle. I risau sb ada spotting walaupon xbyk. Trauma dgn 1st time m/c. Should I go see the doc klinik biasa / gynae / straight to hosp? Still early nak scan pon.. thx moms..

1 Trả lời

Kalau mcm ni, prefer pergi hosp dulu. Nnt doc akn scan kandungan sis, dan putuskan prosedur berikut. In sha Allah, harap tiada ape² yer sis.. 💕

4y trước

Thx mom. I dh pegi hosp smlm dpt refer letter doc dari klinik. Buat tvs nmpk kantung je..kena repeat scan blk bln dpn..kena extra berjaga2 je lahh.