Runsing Berat Statik

Dari awl booking buku pink sampai kndungan dah 14w berat masih statik 45kg..alahan mnth pon dah stat hilang tp masih berat xnaik.. Nak kata mkn, makan je, pening2

2 Các câu trả lời

sma sis. sya skrg 27weeks pn berat still 46.5kg je. dlm 2 minggu kadang2 berat naik 1kg or 0.5kg je

5y trước

Sy 2 mggu pon xnaik sis.. Ni bg lagi 2 minggu😩tetap sama dari awl kehamilan smpi 14w still 45

Sama la sis. Smpai kna refer doctor. Skrg berat dah makin naik sbb bnyk makan yg manis2..

5y trước

Dah refer doktor, dia bg masa 2 minggu lagi utk naikkn berat😩