Darah period pucat ke darah penyakit eh

Darah period warna agak pelik. Hmm sy dah period lebih dari 13 hari dah. Selalu 7hari. Tapi sikit2, kalau ada heavy pun dia klua blood clot je. Hmm ada sesape hadap benda sama tak? Dia mcm lebih pada lendir la. Ke keputihan eh. Taktaula#bantujawab #ingintahu #SeriusTanya #bantusharing

Darah period pucat ke darah penyakit eh
6 Các câu trả lời

mcm sy.. 2 minggu period. selalu keluar lendir darah mcm tu.. selalu jgk fikir kenapa Lama sgt period Dan Ade lendir darah mcm tu.. lendir period tu akan keluar selepas minggu period... jadi sy perlu buat check dgn doctor ye? sbb tu jgk ke sy masih x lekat baby lagi. TTC 4y

2mo trước

Betul jumpa doktor untuk pemeriksaan

Sye pnh mcm drh period mcm tu. Sye period lebih 2 week.. Sbb sye ad fibroid..mse ank dara ad fibroid lepas buang cyst..

Sebelum my mom detected fibroid, keluar darah macam ni la.

Tgu smpai 15hari sis, klu lebih bru minta doctor check

2mo trước

tulaa sy mmg follow up doktor skrg ni, tgu nak p appt je

sis ada ambik perancang ke

2mo trước

baik sis. inshaAllah

Dah cek UPT?

2mo trước

Maksudnya 13 hari tu sikit2 je kan? Mcm spotting ke? Maaf saya tak nak tengok gambar sbb saya geli. Saya masa confirm hamil keluar spotting kurang sebulan. Cek UPT selepas lewat 3 hari haid (keluar spotting he, bukan sifat darah haid), upt +ve samar juga. Buat 2 hari berturut upt tu. Petang hari ke-2, terus buat pengesahan hamil di klinik swasta. Ye, sah hamil 4m 3h.