period datang ketika berpantang

darah nifas saya dah stop , lepastu tetiba keluar darah merah balik . pegi check sebulan , doktor kata tu darah period . ngam ngam seminggu darahtu turun , then sekarang dah takde apa apa darah dah keluar . memang ada ke period datang walaupon still dalam pantang ???

2 Các câu trả lời

jika nifas terhenti 15 hari dlm tempoh 60 hari drpd hari bersalin, darah keluar slps tu ialah darah haid.

2y trước

oh fahamm

period la tu...lepas stop nifas 15 hari before 60 hari dikira period