Darah keluar sikit selepas bersama suami..ada ka normal?da mengandung 6minggu

Darah keluar sikit selepas bersama suami..ada ka normal?da mengandung 6minggu..mohon pencerahan..

15 Các câu trả lời

mohon pencerahan..ada ka gugur@mmg normal..saya mengandung anak 1st jdi blm ada pengalaman..

3y trước

depends pada orang, kalau tak kuat memang boleh gugur. pengalaman saya la gugur lepas bersama suami, waktu tu baru 5 weeks. better puasa dulu atau take it slow kalau nak selamat😊

Bole jer bersama... Tapi Pelan2 je jgn lah kuat sangat......apapun Semua org tak sama...

Awal pregnancy. tahan nafsu dlu...tak normal..tunggu 5bulan ke atas baru bersama..

Better stop dulu bersama . Sebab kandungan tu baru nak melekat .

tk normal, sy brsma suami, kdung sy kguguran