Boleh Ke Minum Susu Kambing?

Dalam usia kandungan 5minggu boleh ke kita minum susu kambing? Ada org kata panas utk baby, ada yg kata bagus, mohon pendapat semua....

4 Các câu trả lời

Bole je minum susu kambing lbh elok sbnrnya dr susu lembu..sy pun minum dr awl pregnant..sy beli brand karihome..sedapp wlpn mahal skit tp ok xde bau hamis ke apa n smpai skg sy teruskan..

5y trước

OK sis.. Tq 🤗

Saya mnum susu kambing..kakak saya nurse..dy yg sarankan..ok je mnum dri awal smpai skrang da 25w xde msalah..😇

5y trước

OK sis, tq 🤗

Yg pnas tu yg fresh2 d perah dri kmbing sis☺mcm jnama higoat ke lazz xde msalah sis.. Elok mnum dri awl2 prgnnt lg..

5y trước

Owhh ok2 tq sis, sbb suami beli susu kambing dlm botol, risau pulak nak minum hehee

Sy minum je higoat. Pernah jugak minum yg fresh. Dua2 sy okay. Kena try and error sis.

5y trước

Sama2 😁