Susu kambing

Hye, nak tanya bagus ke minum susu kambing semasa hamil? Kalau bgi saya, bagus sebab susu kambing makanan sunnah, tpi my mil ckp tk elok sbb kambing panas 🤨😑😑 so apa pendapat mommies2? Helok ke idok?? 🤭 #seriusnanya #mommybuntu #Nanya #susukambing #mahuanaksihat #cergas

5 Các câu trả lời

Sy mnum ssu kmbing Lazz. Dpd pregnant smpai dlm pntg, pregnant lak ada gdm. Tpi ok je ssu tu xtggi gula. Lgpn bby sy ada kuning tpi kuningnya xtggi, dlm 9 je. 3 kali repeat tsb, trun 7. Ssu bdn plak meriah je.

4y trước

Yess saya pun baru try susu lazz choco, good feedback nmpknye kne keep minum smpai bersalin la mcm ni 🥰🥰 thanks mommy 😍

nak mkn or minum apa2 kadang tak perlu pun cerita dgn org sekeliling sbab masyarakat kita masih dibelengu dgn mitos

4y trước

Thats so true 🥰🥰 thank you mommy 😘😘

Sy mnum ssu kmbing laaz ok je sis.. now dh 35 mnggu.. bgus mnum awl2 bole mncegah bby kna jaundice nti.. hb pn ok.. ☺️

4y trước

Orite kne keep minum je la smpai ada baby, 😊😊 insyAllah tkkn risau psl jaundice & susu badan, thank you mommy for the awesome feedback 🥰🥰🥰

elok je..

4y trước

ya btol tu

boleh sis

4y trước

Tenkiu mommy 😘😘