8 minggu scan

dah sesuai ke scan skrang ya..usia kndungan 8 minggu...kalau scan dr atas tak nmpak boleh ke cba dgn TVS pulak?sy nk tanya pndapat ibu2..

9 Các câu trả lời

Kandungan 8 minggu kadang2 sdh boleh nampak guna scan biasa yg dari atas. Dlu sy scan masa 7 minggu, sdh nampak heartbeats baby.

8 minggu dah sesuai sangatt pergi scan. Kalau mcm saya jenis rahim terbalikk, doc suggest scan tvs utk 12 minggu ke bawah

6mo trước

sy pn rahim terbalik..scan 8w bru npk bby

dh bole tgkk. tpi nnti time nk scan jgn lupa tahan kencing tau. tkut susah nmpk

sy 8w dah nampak heartbeat janin dlm kantung, scan ultrasound biasa

saya pun scan 8w, scan biasa saja dah boleh nampak kantung.

sy scan 8w dah nmpk Baby Dan heartbeat... scan biasa

Boleh dh sis.. biasanya akn nmpk..xnmpk bru doc buat tvs

klu ikut pngalaman sye, 8 mggu da nmpk heartbeat..

biasanya kalau 8w scan atas pn dh nmpk sis..