Bleeding 7weeks.

Dah seminggu bleeding n spotting. Dah 2x cucuk proluton dan amik duphaston 2x sehari. 7w4d harini, pregnancy ke 6. Pregnancy ke2, 4 dan 5 pun bleeding mcm ni. Pregnancy yg ke4 tu gugur. Doc ckp badan sy xkuarkan hormon progesterone yg cukup. Hormon tu utk lekatkan janin pada dinding rahim. Sbb tu kena cucuk proluton utk tmbh hormon. Kalau tak, janin boleh jatuh. Doakan baby sy sihat dan bertahan yer. Heartbeat dah ade.

Bleeding 7weeks.
34 Các câu trả lời

Saya pon sama.. Scan nampak kantung jaa.. Isnin 20hb nak scan semula..harap2 semua ok