Silap Beli Susu

Dah minum 2 kotak susu ni baru tahu ibu mengandung tak boleh minum. Risau..? Kandungan dah 36 minggu. Sorry baby mummy silap minum susu.. ?

Silap Beli Susu
27 Các câu trả lời

ke gula dia bnyk ek? tkut ibu mndung trlebih gula?

5y trước

Huhu sbb tak semua org tau function omega plus , sbb tu xtau..yg kite set otak kite omega plus tu bgus..tp kite xtau bgus utk siapa 😅

susu nie x d syorkn utk ibu mngandung...

Bolehlah cuba susu jenama farm fresh.😊

knp xboleh minum susu ni.. sy minum susu ni 😢

5y trước

Dekat kotak ada tulis.. Ibu mengandung xboleh minum.. Mungkin susu ni khas utk kolestrol kot.. Ntah..

Mne sis rau ibu pregnant xblh minum?

5y trước

Putri: boleh je klau x sngkut gdm..klau sgkut gdm kne cri susu low fat la Meyra : ye bkn smua susu preggy mom boleh bedal..

Sy pon pernah minum.

Baru tau