nak makan supplement or minum susu?

salam hai mummy².. saya ada masalah x bole nak minum susu ibu memgandung yg jenis tepung kena bancuh sendiri, lps minum mesti rasa mual & muntah. Bila minum susu kotak ok je. But mana tahan nak kena beli susu kotak hari² kan. So baik tak utk saya & baby dlm kandungan jika saya makan supplement calsium brand Shaklee ni? ada sesapa tak yg consume supplemt ni? jika ada sesapa bole share thank u so much dear...

nak makan supplement or minum susu?
2 Các câu trả lời

Hi sis.. Minta nsht doc.. Bmbg dos calcium shaklee ni tinggi sgt. Klinik ibu dan anak pun ada supply kalsium jg.. Cuba tanya.. Tp kalau langsung tak boleh minum susu, boleh mkn mknan dan sayuran dan jg buah yg ada kandungan kalsium cthnya brokoli..

5y trước

ok thanx sis info.. klinik kat cni x supply calcium tu pasal fikir mcmn nak support kalsium dlm badan ni.. sbb gigi pun x kuat rapuh, pinggang asyik sakit je hehe

bagi saya susu, pil mkn yang kk bagi. pernah tanya untuk ambil suppliment tambahan. nurse kata boleh, tapi kalau boleh makan yang dr. bagi, risau ambil mcm2, kesan baby jaundice/kuning