give up

Dah mcm cara sy buat untuk hamil..tp tetap xlekat, sy dah putus asa, 2 tahun gugur sampi skrg xda rezeki lg..ikut petua itu, ikut petua ini.. Mkn itu mkn ini tp negativ jgk.. Sedara, kwn2 tmpt kje asyik tanya x lekat lg ke, sampi yg bru kawen trus lekat lpas tu bndingkn dgn sy plak.. Ya Allah...😢

38 Các câu trả lời

InshaAllah ada rezeki pd masa yg tepat sis. Track date of ovulation dan bersama ikut tarikh tu, banyakkan makan telur rebus/cheese/susu, diet sihat, kalau buleh berurut dgn bidan kadang2, selebihnya yakin dgn rezekiNya ya sis.. InshaAllah akan sampai rezeki sis nanti, aminn

Sabar ya sis... Kawan saya 15tahun kawen, baru dapat anak... Ada yang dah 5tahun kawen belum ada anak, p check doktor rupanya suami isteri tak subur... So kena buat ivf... Nak kena kumpul duit lagi... Masing2 ada rezeki masing2...

Jgn stress sis. Enjoy while berdua dgn husb. Gi jalan² bercuti since kita dah dibenarkan sekitar Msia ni. Sy 5y baru lekat. Bersyukur setiap apa Allah bg tiap hari, InsyaAllah nnt rezeki baby smpi 😘

Sabar sis.. Saya pon 8 tahun ikhtiar baru lekat.. Di saat2 saya dh x mengharap & redho.. Allah bgi rezeki baby.. Saya doakan semoga sis cepat dikurniakan zuriat.. Aamiin3x 🤲🏼

ofismate sy tggu lama 2-5 tahun. lepas dah lekat, berderet pulak. sabar. jgn putus asa. jgn stress2. bnykkan berdoa, amalkan mknn sihat, exercise (sbb boleh release hormon happy).

Sabar sis pasti ada rezeki sis..bersangka baik sis n jgn peduli dgn mulut org sis..bykkan berdoa n mkn mkanan sunah..smoga rezeki anak utk sis Allah berikan dlm masa terdkt ni.tc

sis sabar ye. mulai skrg cuba sis dgn suami cuba amalkan makanan yg sihat. elakkan fast food & terlalu banyak caffien. sy doakan ada rezeki sis nanti. insyaAllah.

Kakak sy dlu 5-6y tggu...lps tu skali lekat kje melekat sajeeeeee..skrg ank dah 6 org...sy pon 2y jgk br nk melekat..sy sbb berurut...kalau blh awk cuba la urut

Sabar sis.. Nak cube ikhtiar dgn susu Efferty? Boleh pm saya untuk lebih lanjut.. http://www.wasap.my/60107075143/NakOrderEfferty

Sabar sis! 🥰 insha Allah nnti ada rezeki sis. Kite taktahu betapa cantiknya perancangan Allah dimasa depan. Sabar eh ❤️