Tahun 2024 Anda Sebagai Ibu Dengan 1 Perkataan!

Dah masuk tahun baru ni, mesti kena ada azam baru, betul tak? Nak jadi ibu yang lebih baik, lebih kuat dan banyak lagi. Jom kongsikan dengan kami perkataan pertama yang anda jumpa dalam word search ni! Perkataan pertama Min adalah MENAKJUBKAN!

Tahun 2024 Anda Sebagai Ibu Dengan 1 Perkataan!
140 Các câu trả lời

𝚖𝚊𝚗𝚓𝚊 , 𝚋𝚊𝚒𝚔 , 𝚐𝚊𝚛𝚊𝚗𝚐 , 𝚎𝚗𝚊𝚔 , 𝚏𝚊𝚛𝚖 , 𝚗𝚎𝚡𝚝 , 𝚙𝚎𝚗𝚢𝚊𝚢𝚊𝚗𝚐 , 𝚕𝚎𝚖𝚋𝚞𝚝 , 𝚙𝚎𝚗𝚢𝚊𝚋𝚊𝚛 , 𝚖𝚎𝚗𝚊𝚔𝚓𝚞𝚋𝚔𝚊𝚗 , 𝚜𝚎𝚛𝚘𝚗𝚘𝚔 , 𝚐𝚞𝚗𝚊 ,

Perkataan pertama sy jumpa manja 😂 mcm mna dia leh tau eh hahaha. Baby sy baru 4 bulan tpi sy rasa sy yg manja dngn baby sy. Setiap pagi bila dia bangun sy suka nak dkt2 dia hidu bau dia.. N sblm tdr pun nak gak dkt2 ngan anak n nak hidu dia sblm tdr.😂

manja 🥰 baik 🥰 garang 🥰 menakjubkan 🥰 penyabar 🥰 seronok 🥰 penyayang 🥰 mistik 🥰 bebel 🥰 lembut 🥰 next 🥰 guna 🥰 enak 🥰 kaya 🥰 luar biasa 🥰

MANJA😚, BAIK☺️, PENYAYANG🥰, PENYABAR🤗, LEMBUT🫠, GARANG😠, SERONOK🥳, MENAKJUBKAN 😍, LUAR BIASA🤩,

🥰manja 🥰baik 🥰garang 🥰luarbiasa 🥰penyayang 🥰lembut 🥰seronok 🥰menakjubkan 🥰penyabar

Penyayang.... perkataan Pertama yang saya jumpa... semoga saya menjadi ibu yang penyayang untuk anak saya...

Perkataan pertama 📍 - PENYAYANG & Perkataan selain itu 📍 - BAIK - GARANG - MANJA - SERONOK

penyayang,menakjubkan,lembut,seronok,manja baik,garang,penyabar,luar biasa,hebat,bebel,guna..

Manja,Baik,Garang,Menakjubkan,Penyabar,Penyayang,Lembut,Seronok,Kaya,Bebel,Mistik,Luar biasa,

penyayang , seronok , lembut , manja , baik , garang , menakjubkan , penyabar 🫶🏻