Bby Bump Masih Kecil

Dah masuk 4 bulan lebih tapi bby bump kcil lgi.. Ada tak mcm sy ??

62 Các câu trả lời

Saya org kecik jaa, 7 bulan baru org prasan tu pun masih ada org tegur perut nmpk kecik 😅

kita same..dulu first bby mmg nmpk..tp yg kdue ni kcik je..tp doc kate size bby normal je..

Semalam baru ade org tegor perot kecik... pdahal tgh tnggu hr je nie.. huhu.. 37w dah..

Normal jer mommy...if checkup bulan2 doc x de kate pape, insya Allah baby sihat2 jer...

Sama la mcm sy sis. Sy pun dah masuk 4 bulan perut kecil lg. Ni anak first jugak ni 😊

5y trước

Skrg dh mula rasa,cuma jarang2 rasa,sbb baby kcil lg. Mlainkn bila baby aktif mnendang bila sy byk berjalan atau buat kerja yg trlalu penat

perkara biasa tu sis ..jgn stress kn diri sbb baby bumb kcik yg pnting baby ddlm shat.

Saya mengandung 7-8 bln pun kawan2 xperasaan 😂 tiba2 ja thu nk bersalin dh xlama lg

Sy frst time pregnant.. Lepas 7 bulan bru la nmpk skit baby bump.. Sebab bby ptama..

yaa...normal laa tu, sya pon sma...daa msuk 5 bulan bru nmpk bby pump....

Saya da nk masuk 7 bulan baru nmpak.. masa 4 bulan xnmpak lgsung. 😅