Bby Bump Masih Kecil

Dah masuk 4 bulan lebih tapi bby bump kcil lgi.. Ada tak mcm sy ??

62 Các câu trả lời

Ada jgk member sye Bump kecil jer, mcm 4 - 5 bulan Thu² dh bersalin 😅

🙋smelah kte.. htpnya bby2 smue dlm keadaan sht n baik hendaiknya 💕

Sama la. Nak masuk bulan ketujuh baru dia mendadak membesar.

Normal sis. Yang penting baby kat dalam tu membesar dengan sihat 🥰

Normal jer mommy, if doc x de ckp pape, insya Allah baby sihat jer...

ѕy 7 вυlan ввrυ nмpĸ тυ pυn мѕιн lg nмpĸ ĸecιĸ

Me! Both babies were small. Perut mula nampak bila dah 6/7 bulan

Ya sama.. Baby 1st kan.. Ni dah 30 weeks baru nampak bby bumpb

Sama la sis sya pun msuk 4 bln bby bump msh blum nmpak lgi

normal tu sis..nnt masuk 7 bulan ke atas mn ketara tu nnt