babybump

Hi mommies .. Bbybump nampak seawal berapa weeks ya?? Sbb sy baru nk masuk 7weeks tp rasa keras je perut bawah ni n nampak mcm dah kedepan sikit? tu bby bump ke? Sy jenis badan mmg tak kurus tak gemok. Sedang2 elok. Share sikit pngalaman bby bump mommies dah start ketara masa bape weeks

6 Các câu trả lời

Perut sy susah nk perasan baby bump . . Kalau ye pun sy je yg perasan . kecil sngt😅😌

bdn sy kurus je . 6bln bru nmpk ketara bby bump . 4@5bln mcm perut buncit je 😂

sy 3 bulan baru nampak sikit jaa baby bump. huhu.. sbb sy nie kurus kecik jaaa..

Sy 2 bln da nmpk perut mcm 5 bln. Ramai yg ckp sbb kulit perut sy tebal 😅

5y trước

Sama la....baru 2 bln tp dah macam 5 bulan perotnya...haha... Nak sorok pun xley...

Hai puan🤗 Kalau sy perut mula nampak masa 5 bulan😍

saya 5bulan baru nampak baby bump