Low HB ?

Dah makan banyak hati ayam, daging2. Avoid tea, coffee, milk. Drink more juice. Now, makan zincofer sebijik, twice a day but still hb low ? today week 25 ??

Low HB ?
53 Các câu trả lời

Byk kn mkn sayur bayam merah... Coffee n tea lebih baik kurang kn OK...😉

Susu mnum la sis...elk utk tulang...mkn jambu batu,ikan bilis..delima..

Bnyk makan sayur sis.. kalau sy msak sup ubi bit tuu.. mmg cepat naik..

Saya pon sama..hb low..skg 38week..hb xnaik2..skg hb sy 9.9 je😥😥

Mkn kurma susu kurma n jambu batu.. Byk mkn buah2

Minum marigold peel fresh jambu merah atau air pomegranate

Sis...try neurogain....bgus u HB n minda ank DLM kndungn

Cube try amalkan buah delima,sayur bayam,ikan bilis..

Minum susu kurma n susu kambing

Boleh cuba minum air rebusan buah kering ni...