Period lambat anak baru 4 bulan. Fully bf. Memang akan ganggu kita punya perido ke. Mommy help me.

Dah cek upt negatif. Tunggu seminggu lagi cek smula

7 Các câu trả lời

Hi mommy. Normal bila fully bf period lambat datang. Tapi dah lebih 6 bulan boleh tanya dengan nurse atau doc sb saya pun tak pasti normal ke tak kalau lama sangat

normal kalau fully bf. ada org 2 tahun tak period. still normal sbb breastfeed mmg akan kacau period sikit

normal sis.. sy lpas 6bln brsalin bru priod, jgan risau sbb fully bf kn memg mcm tu

Klu bf normal klu xperiod. Hormon issue

normal, hormone. sbb fully bf

normal