4 days Late. Wish Me Luck ?

Hello peoples, I am 4 days late in period already. Wish me luck.. Tolong doakan ya ? Tankiuu.. *tak nak cek upt lg.. Nk tunggu lebih dr seminggu baru cek. Risau takut kecewa lg..

8 Các câu trả lời

Sy late 3days..😁 hari kedua late sy beranikan check...samar..hari ni trang sikit dr kemarin😄

5y trước

Tiada sis...kosong saja ni..

aminn.. sy dh 9 hr lewat. dh cek tp -tive.. hrp nti ade la nmpk double line..doakan sy juga

5y trước

Semoga, ada rezeki utk sis juga Aminn

In shaa Allah.... semoga dpt berita baik yer

Sya lewat 9 ary xnmpk ag line.. Tggu seminggu lagi.. Bru terang

5y trước

First tu yg brown.. Yg kali kedua tu hitam n merah sikit

Hai awak saya doakan semoga awak dapat baby...

Goodluck sis

Tngu 2mingu lewat dan check awal pagi kencing pertama. Good luck sis. Semoga ada r3zeki sis.. ❤️

Goodluck 😄