hai korang

Dah brp hr pantang..br u all brani mkn ayamm...share skitt

33 Các câu trả lời

Lepas bersalin terus makan sis. Ayam blh makan tp jgn makan kulit dan lemak. And makan bhagian isi je. Bahagian dada.

Saya makan ms kt sepital lg. Then mak saya jg a saya dlm pantang. Mak saya bg je makan ayam

Lepas bersalin terus makan ayam 😂 sebab kat wad hospital lauk lunch dia ayam 😅

Haha..makan je..sedangkan saya dulu lepas bersalin..kena bagi makan ikan kari😆😂

1st day pantang dah makan ayam.. So far, takde masalah pun. Lagi cepat healing luka.

Bole je mkn ayam masa berpantang . . Buat sup ayam + carrot , ayam bakar ke . .😁

Ayam sumber protein sis. Klau xda alergik ayam boleh ja mkn hari bila2 pun. 😊

Umi ngn tok saya bagi je mkn ayam..MIL xkasi nti gatal katenye..sy mkn elok je

Selama pantang tak pernah makan ayam, Cuba nasi n ikan bilis goreng saje

Sy lps bersalin dh mkn sbb hospital bg mkn pe je kn 😅😅😅