bleeding

dah 3hari bleeding and scan janin xbesar..? 2mnggu lepas scan afa heartbeat dan skrg scan xde and baby pun 6w3D yg sepatutnya 10w.. Redha dan tawakal shj yg mampu sekarang.. doc ada bg dhupaston.. kena makan ke?

2 Các câu trả lời

Duphaston ntuk kuatkan rahim kn?sabar ye sis. .ms bleeding tu ad keluar apa2 ke sis,atau drh shj,byk x?

5y trước

Xpe sis, Allah tahu why Dia ambil ank2 kita.ank2 kita itulah asbab ke syurga akhirnya inshaAllah.sy pun prnh 2x gugur.kite mak yg kuat kan,sbb tu diuji😘jg diri kshtn bbaik,lpsni cuba blk tau,sy jenis cpt lekat plk lps gugur.hihi

Sbr ya sis, take care

5y trước

tq❤️