Baby tidak membesar

macam mana kita nak tahu heartbeat bby ya? sebab scan nampak bby tapi heartbeat takde dan umur janin tak sama dengan waktu sepatutnya. janin saya masa di scan berusia 7w tapi dari tarikh period dah 10w 2d. sekarang saya ada berlaku bleeding tapi doc bg saranan untuk tunggu selama 2w untuk scan semula. ada tak mumy2 keadaan sama spt saya?

2 Các câu trả lời

Masa scan pertama kali ada doktor beritahu kantung kandungan tu masih cantik? Mmg kebiasaan kalau kes macam ni doktor akan ulang scan dalam masa 2 minggu. Kalau berlaku pendarahan yang banyak disyorkan jumpa doktor.

9mo trước

sis mcm mn skrg

sama lah dengan saya