39 weeks 3days no sign of labor....

Dah 39weeks tp xde tanda2 pn... Pregnant ank yg ke 5... previous experience ank2 smua bslin normal n 37,38 weeks dh selamat bsalin. Umur sya dh late 30's... ada kata nnt kna induce. Sakit di induce lbih sakit dr nk bsalin normal. Ada sape2 yg ada experience n sudi share x.... tq

2 Các câu trả lời

Xpe puan...ada lg tempoh seminggu lebih lg tu😊

5y trước

Aaah... mmg ada buat house chorebtu smua. Buat slow2.. bckp dgn baby.. pujuk dia kluar...😅 Bab bsama tu dh hujung2 ni trasa sakit. Jd naik fobia la plk. Kbanyakan nya pn advice bila bsama jln cpt buka dn pling bkesan😄 Anak yg ke5 btul2 bg experience yg lain dr sblm ni... sya ingt sbb faktor usia... hahahah