braxton hicks

salam, ada kaitan x slalu kna braxton hicks boleh mlahirkn normal? sbb sy masa ank ptama tiada rasa smua tanda2 mlahirkan..induce sja lepas ckup 40w then emrgncy czer. ank ptma umur dh 4 tahun. now pregy at 33w

1 Trả lời

Waalaikumussalam, saya rasa macam tak semestinya. Berdasarkan pengalaman 1st pregnancy saya ni, saya hampir takde braxton hicks. Saya tak rasa saya ada kena braxton hick masa 3rd trimester. Alhamdulillah, bersalin normal on 37 weeks. #TAPsupermoms #TAPactiveusers