nervous

Dah 37 minggu 4 hari..tinggal beberapa minggu je lg..nervous sgt padahal ank dah 3 cuma jarak yg bongsu 13 thn..mcm first time pregnant lak..alhamdulillah kali ke 4 ni x banyak alahan cuma 3 bln pertama je muntah2 dn pedih ulu hati...senang sgt..sekarang tengah asyik fikir keadaan ketika nk bersalin je..sapa yg ada rasa mcm saya skrng ni...

6 Các câu trả lời

sya pun sis..skrang ni dlm kepala fkr mcm ne nk bersalin je..sya jarak 6 tahun preggy yg ke 4..x bnyk alahan tp perasaan takut mcm pregnant anak pertama..mcm2 perasaan skrang ni..neves..takut pun ada...

5y trước

sya dah msuk 36 weeks 5 days..

Sy pun mcm sis 😅 Sy baru 20w..tp dah rasa nervous nak bsalin kan yg kdua ni..anak ptama sy dah 8yr.. hrp2 sis & sy dpermudahkan proses bsalin nanti..amin..yaAllah..

Hehehe.. Sy pun tak sangka Allah kurniakan rezeki sorang lagi.. Gap, 3 tahun je dari bongsu. Dah igt2 lupa mengandung dan bersalin, debar gak ni. 28 wks dah skrg.

Sy da 37w 5 d..1 hb8 ni serah diri sbb ada kencing manis..ank first..

5y trước

SLE tu apa yek?

Hehe. Semoga dipermudahkan segala urusan nnti ye 😘😘

sama la