Anak baru 4 bulan tapi dah pregnant balik

Hi moms, ada x sapa2 ada pengalaman anak bru 4 bulan dh mengandung balik? Hri tu bersalin normal, tp sy ada pengalaman miscarriage 3 kali sblm ank sulung ni. Tu pn melekat dekat dgn tarikh miscarriage yg ke-3. Risau la klau sy d kategorikan sgt brisiko & tpksa gugurkn kndungan sbb rahim blm ckup smbuh after more time miscarriage & deliver then pregnant lg dlm jarak yg sgt dekat.

1 Trả lời

miscarriage sebelum pregnant kan. kalau dah bersalin dengan selamat, normal pulak tu maknanya rahim takda masalah