Taknak bersama

Dah 20w . Tp takde lagsung rse nk bersama. Ksian husband selalu minta tp kene reject. Sampai merajuk 😩 berdosa ke saya sebagai isteri ? Tp mmg tak bernafsu . Sy tk tahu dah nk buat mcm mna. Ringan2 pun tk menaikkan nafsu sy .

2 Các câu trả lời

tu normal sbb hormon kita naik turun, tp yg penting communicate. banyak cara lain. ringan2 perlu lama, klu sakit nk bsama pkai lubs, buat oral pun boleh. jgn sbbkn pregnancy awk elak pmintaan pasangan.

sy pon x da nafsu tapi sy layankan jela hahaha