Tak bernafsu nk bersama

Hi mummy’s sy tgh pregnant masuk trimester ke2 ni jadi tk bernafsu nk bersama suami , adakah normal ??? Sy taktahu nk ckp mcmana tapi sy mmg tanak and jadi malas sgt nk bersama sekarang ni . Normal ke cmtu? Ataupun sy sorang je mcmni ? #seriusnanya #ingintahu #firstbaby #ingintahu #seriusnanya

10 Các câu trả lời

sama la. macam takda feel nak bersama. nak jaga hati dia, buat² la yang kita pon bernafsu. lagi satu tak bole nak bau badan suami sendiri. tapi kesian kan dia.

Saya ada jugak cuba layan husb. Tapi kering. Sampai nangis sebab kesian kat husb. Nasib dia kata takpe bukan salah saya

sy dr mule pregnant sampai sekarang da 7 bulan. x bersama lg...🤭🤭🤭

normal. kalau suami teringin sy layan je tp suruh buang luar..sbb xselesa hahaha.

12mo trước

Ye awk mmg tk selesa bila buang dlm bukan niat nk melucah tapi dah pernah pastu perut jadi keras ya

Sy pn sama..takut dgn husb sndirii😂😂tak tahu knpa..kdg trpksa ja🤣

12mo trước

😂😂

normal kot. sy pon sme. klu bole nak ngelak, mmg nak ngelak 🤣

12mo trước

Sy ingat sy sorang je hahaha ghisau dah

Saya dari awal pregnant sampai 8bulan belum bersama lagi

12mo trước

Haah sis tak bernafsu and yes kering, jadi sakit gila gila

Normal awak. Perubahan hormon.

normal sis. sy pun sme

12mo trước

Hehe nasib la bukan sy sorang , tacoddd ya bila husb dtg dekat 😂

Normal