Najis bayi bercampur hijau

Dah 2 hari najis baby tukar becampur warna kuning hijau mcm dalam gambar. Baby usia 2 bulan fully bf, dia berak sikit2 mcm ni tapi dia macam paksa teran, takde meragam atau nangis2 pun. Mommies out there tahu tak knp najis jadi mcm ni tiba2??? #pleasehelp #firstbaby #bantusharing #seriusnanya

Najis bayi bercampur hijau
2 Các câu trả lời

Bila kita mkn something yg tk sesuai dgn baby. dia boleh ada cerit. if dia mcm berangin perut or tk berpa sihat. tapi my mom kata Bila ibu bnyk mkn sayur nanti dia akan berak hiju. ikut baby juga mostly.

atas pemakan kite jgk..