jantina baby

da 21week , semalam pergi scan tpi doktor tak bgthu lagi jantina baby ?? berapa week baru doktor bgthu yee ?? sebab susah la klo nk beli brang baby .

22 Các câu trả lời

Saya 22 weeks dah tau. Masa doc tengah scan tanya doc boleh tau gender tak, baru dia scan tengok2 gender baby

Kalau saya 28w doktor dah boleh bgthu gender tp baby malu, 32w baru tahu gender. Barang beli yg unisex je sis. Sye beli kebanyakan biru dgn hijau je 😁baju baby paling last beli.