jaundis

Da 2 minggu tak ilang ilang lg kesian tgk ank kena amek darahh..turun sikit sikit kdng nek cm mne nk turunkn kuning dgn lbh cepat ibu ibu..

2 Các câu trả lời

Don't worry memang akan ambil masa sikit untuk baby jaundis. My baby dulu tinggi sampai kena admit nicu. Within two weeks alhamdulilah dah clear. Disiplin setiap 2 jam menyusukan dia. Kejutkan baby. My doctor advise bagi je susu kalau dia nak lebih dari sukatan umur dia. Untuk petua lain, I minum susu kambing, and my mom mandikan baby guna air rebusan pokok dukung anak.

Bg baby susu kerap je..