Faint line.

Cycle day saya 23 hari sahaja.. 1day before tarikh period buat test tp faint line keluar.15hb buat sekali lagi tpi guna brand lain lagi pudar dari sebelum nie. Sebab UPT tak sensitive ke ? Better guna brand yg sama sebelum nie?

2 Các câu trả lời

better check upt lepas seminggu @ 2 minggu lambat period. sebab kalau check awal, upt susah nak detect sebab kadar hcg dalam badan ibu2 masih rendah 🤗

2y trước

alhamdulillah, untuk scan tggu sampai 7w ke atas ya 🤗 sebab bawah dr tu kadang tak nampak kantung lg

tunggu lewat seminggu

2y trước

Double line after a week🥹☺️. Skrg dah 4 weeks..