Pregnant atau tak

Hi mommies. Tolonggg.. saya lewat period dah 2 bulan, tapinya.. kalau breastfeeding kan blh jd lewat dan tak teratur period cycle nya.. this is my 3rd cycle selepas pantang.. 1st cycle 2bulan, then period.. 2nd cycle 29days.. 3rd cycle ni dah masuk 61days.. cumanya, saya pon saja² buat UPT dan result dia mengelirukan.. kalau ikut indicator, result negative sbb test line saya lebih pudar dari control line tp sbb double line kan.. ada ke mommies yg pernah pakai test kit mcm ni.. mommies rse negative ke positive?

Pregnant atau tak
1 Trả lời

ulang test upt every 2 days, kalau T line makin terang. Pregnant lah tu