Stretchmarks

Currently 31 weeks pregnant, dah guna bio oil, lotion palmer sejak first trimester lagi. Tp tetap meriah. Jadi sapa2 yang keturunan kulit cepat pecah takdpt nak buat ape 😔😌

Stretchmarks
25 Các câu trả lời

Boleh ws saya, saya jual allano lotion👍🏻 pakai dari awal pregnant sikit je stretch mark tu pun sebab garu garu. 0197113877❤️

Banyaknya.. Sy pun ada 7 bulan. Tp teruskan pakai lotion juga. Mungkin keturunan mungkin berat badan naik mendadak.

Sy lagi terok pakai segala mak nenek yg jual tu tetap ada. Garis yg merah tu siap bengkak mcm kena sopak garam tu. Sedap garuu

sy ank first xda pon strecthmark nii dan skrg yg nom 2 pn xda jga...mgkin sbb perut jenis kecik wlpun brt bdn 70kg...

saya macam ni jugak tapi dekat bawah perut je. dah pakai stretchmark lotion pun jadi jugak so saya redha je lah

Sy mula2 pakai bio oil,lpas tu palmer..ada juga stretch mark tp jd wrna putih.perut tetap kadang rasa gatal..

sy dh trimester ke3..perut gatal² sy hanya pakai lotion baby anakku je

sy juga macam ni sis walhal dah sapu macam² ttp juga mcm ni 😅

sama lh mcm saya gatalnya astaga susah bawa bincang

2y trước

sy tak gatal sbb slalu pakai lotion, kdg kdg bio oil.. tp tulah pecah nya dh mcm petir

Sama kita. Pedih dia takleh cakap 🥲