Mommies beli baju newborn brapa helai ye ?

Cukup tak kalau saye beli baju newborn 15 helai je, barut 5 , bedung 5 ? Ramai cakap baby cepat besar kan

63 Các câu trả lời

Ikot sis la.. Klo time pantang ade org tolong basohkan baju ok la kot beli 3 4 helai.. Kan.. Klo x amik la besar sikit 0 ke 6y.

sy beli yg 3-6 bln sis..kebanyakan beli yg 12months..nmpk besar tp sbb baby cpt besar, kan? jdnye lipat2 la cket kot nnt..

Saya haritu beli baju bby sz S utk 0-4bulan, baru beli 4pasang. Newborn dh takde choice😅. Barut baru beli 6helai.

Bj nb sy beli 3helai je slbhny saiz 3-6bln..barut beli 12helai..bedung 5..rajin basuh je beli byk pon bayi cpt bsr

Saya beli newborn dalam 3 helai, yang lain 3-6 bulan atau 6-12 bulan. 0-3 pun ok jugak lebih kurang size newborn

Nb saiz kecik 3 psg je..lain semua 0-3 atau 0-6..sbb baby cepat besar..sian klo pkai bju sempit..hihi

Byk nyer sya bli on9 igt saiz dh nb.tp bla smpai yg 3-6month dh mcm 1-2 thn.hahaha.bertabah lah.😜😜😜

X perlu byk newborn tapi jgn sampai X Ada nak pkai lak..pelbagaikan..baju jenis berlubang Tu sgt d perlukan

Cukup sangat. Better beli size besar sikit. Baby kan baring saja. Okay ja pakai besar. Boleh pakai lama.

Better beli 0-3 / 0-6 month terus. Kalau beli newborn, baby cepat membesar, nnti kejap je dapat pakai