Mommies beli baju newborn brapa helai ye ?

Cukup tak kalau saye beli baju newborn 15 helai je, barut 5 , bedung 5 ? Ramai cakap baby cepat besar kan

63 Các câu trả lời

sya beli 5 psg baju pendek,5 psg baju pnjang,10barut dan 4 bedung...selebihnya 3-6m,6-12m dan 1-2y..

Sy beli barut 2 helai je nnti kakak akan bagi juga baju pun 2 helai sebp jiran sebelah ade bgi juga

Sye beli 2 helai je itu pun untuk kat hspital...lain sye beli 3bln ke atas dgn 6 bln ke ats...huhu

byk sangat tu. newborn sekejap sgt smpt pakai. beli besar sikit pn ok. nb dalam 5helai dah memadai

Saya tak beli. semua orang bagi. rugi kalau beli sebab baby cepat besar. yg awak beli tu cukup je.

Dah banyak dan cukup sangat 15 helai tu. Better terus beli yg 0-3 atau 0-6 months. 🤗

Hrp list ni dpt mmbntu sis 😉

Byk dh tu. Sy beli newborn 2helai je. Yg lain sume ambik 3-6bln atau 0-6bln.

sy newborn x bli byk..bli pn trus yg saiz besar kit..bby ni cpat besar

Sy beli new born dlm 5 helai je.. Yg lain sy beli 6-12m or 0-6m..