Cucuk depo

Cucuk depo atau pakai implan berat boleh naik Tak? And kalau nak cucuk depo bila boleh cucuk Sbb sy masih dalam pantang 16harj #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

1 Trả lời

Cucuk depo berat hanya boleh naik 1kg sahaja. Research pun mengatakan kalau cucuk depo, purata berat naik 1kg dalam masa setahun. Tu doktor yg ckp dgn sy. kalau berat naik mendadak tu disebabkan hormon nafsu kita. Nk cucuk depo tu mestilah sebelum bersama dgn suami. Mcm sy dahulu cucuk depo bila baby 2 bulan. Ikut bila pn rasa nk cucuk tp mestilah sebelum bersama dgn suami.

2y trước

Lepas cucuk boleh bersama suami macam biasa?