berat badan

Cuba share Mommies naik brp kg masa preggy? Brp lama nk dptkan berat bdn sebelum preggy? Sy naik 30 kg, hbs pntang turun 18 kg . Baby 47 hari

3 Các câu trả lời

Sy pula 27weeks perggy naik 7kg. Hrp2 x naik bnyk sngt sbb sy ni mmg dh terlebih berat bdn sblm preggy..dri 68kg ke 75kg.

seblm 57kg skrg preggy 6m 92kg ...huhuhu . xpe ....enjoy ...nnt pas berank kita pasg badan balik ..hihihi🥰❤️😜

sy naik hampir 20kg, tp lpas bersalin berat kembali normal. masa ptang mmg cpat turun berat, lpas ptang kna jaga btul2

4t trước

betul...sy anak sulung n no 2 smaa berat naik 45kg time Peggy ...pas beranak 6buln je ..settle 45kg ...back to normal ...n skrg ..preggy anak no3 berat naik balik 92kg ...hahahhahahah