Naik berapa kg?

Ibu2 preggy berapa bulan skrg? Sblm preggy berapa kg? Skrg berapa kg berat badan? Sy 6 bulan naik 6kg. Normalkah?

10 Các câu trả lời

Saya 5bulan. Sebulan naik 2kg. Saya jaga makan masa 1st trimester. 2nd ni tak sangat tapi bila nak dekat waktu check up saya jaga makan/minum. Sebab nanti nurse bising. Habis check up bantai balik hahaha. Tapi jaga2 jelah sebab untuk diri mommy jugak. Before preggy 50kg. After preggy 55 kot. Kalau sebulan naik 2/3kg ok kot. Bukan apa, taknak nurse bising je sebab nak bmi normal

sblum pregnant 125kg. Skrg dah 5 bulan lebih, berat 110kg. x naik2 pulak, makin turun ade lah. padahal rasa dah bedal macam2. bila scan, baby smua ok.

Sy anak 1st Dr 45kg ke 70kg 😂 Skang preggy Anak no 2 baru 5m, naik 2kg jer baru.

Pregnant 5 bulan baru naik sekilo lebih. Ni pon dh turun balik 2 kg sbb sembelit🤣

masa 10w berat 46kg , skrg 36w berat 60kg .mmg selang sehari g kk je. 😅 .

sy 20w3d brt sy sekilo pon xnaik² dr first buka bku😔😔

sy masa bukak buku 51.5 skrg dh 23 minggu 57 kg

saya 5 bulan, first checkup 43kg, now 46kg 😆

Saya sblum hamil 48kg skrg naik 3kg 26week

sy 21weeks turun 10kg..