Going to induce today

Couldn’t sleep last night. Going to induce labour today at PPUM. First time mum. Any mummies induce before? What was your experience? How long did it take?

14 Các câu trả lời

induce belon bergantung pada badan masing2. ada yang cepat progress dan ada lambat. same goes to induce ubat. but if u kena induce drip 😂 ramai kata induce drip punya pain 2x dari normal contraction mine is induce drip. ada suspicious dengan heartbeat baby and bukaan dh 3 cm. kena tolak lr and kena pecahkan air ketuban. and doc check heartbeat, heartbeat baby ok 😅 doc ask me why they send me to lr 😅😅😅 and..their decision is, i kena ambil induce drip sebab air ketuban dah pecah huhuhu btw, induce drip punya progress memang cepat. i kena induce pukul 6.30pm.. bersalin 9.47 pm 😂