Nk Tanyaa

Cmnaa nk bg bini lalu makan.... Sbb dlm seharii tuu sekli ja mkn.... Adakah susu kambing atau jus kurma tu elokk..... Minta pandangan.......anak first......5 months

2 Các câu trả lời

try tanya istri nk mkn pe kt mna.. mybe istri nk mkn mskkan ibu dia ke.. kbykan ppuan ngadung teringin sgt nk mkn mskan ibu dia wlpn mknn tu cuma ayam goreng.. 😆 😆

5y trước

😂 😂 sy pn camtu, kl org lain buat mmg xsdap.. kl ibu msk biar la yg simple2 2pinggan mmg confirm habis.. smpai nurse ckp dh tlbih naik kilo ni

Cuba tya bini tu nk makan pe 😂mgkin bini tu de masalah ngn awak tu maklum la mngandung ni pergai macam macam