Betul ke anak akan cirit birit kalau nak tumbuh gigi? Anak 1 tahun 3 bulan. Gigi yang ke 9-12

3 Các câu trả lời

tak pasti. tp kebiasaanya ank2 sy nk timbuh gigi sama ada demam atau pun air liur asyik meleleh je. makan pun dia taknak yg lembik dia lbh suka mkn benda yg pejal yg dia boleh tonyoh gusi dia mcm teether . tak perasan pulak tanda cirit tu 😊

Hi, Puan. Cirit birit bukan salah satu teething symptom. Jika anak mengalami cirit birit sila bawa ke hospital ya.

bukan..