Makanan untuk bayi

Chicken stock blh tak masukan dlm makan ank umur 7 bulan mcm mne nk naikkan berat badan n syur apa yg bagus ##

Makanan untuk bayiGIF
2 Các câu trả lời

nak beli boleh. buat sendiri boleh. rebus ayam. kemudian awak sangai sampai nmpk mcm kekuningan. kalau ada air fryer boleh guna air fryer. biarkan sejuk sekejap. then awak blend halus. simpan dlm bekas kedap udara. sama juga kalau nk buat ikan bilis stock. cumanya ikan bilis ni awak kena rendam dlm 3-4j utk hilangkan rasa masin dia dulu. selain tu awak boleh buat mirepoix atau tomato paste sebagai penambah perisa dlm makan baby

chicken stock tu bt sendiri sis..x pun cri y xde campuran msg,garam mcm Izzly.klau utk naikkan berat..blh campur minyak olive..butter unsalted.. avocado.. pumpkin..ubi oren

1y trước

blh letak bwg merah putih..halia..sup bunjut..saleri.atas masing2 resepi tu