1st Time

Check upt smlam sbb period lmbat smnggu je. Tgk2 double line. 2kali sy check. Tak taw nk buat pe sbenarnye.

1st Time
37 Các câu trả lời

Macam saya haritu sampai 5 ke 6 kali cek upt sebab tak percaya , sampai habis upt saya beli .. then ajak husband pergi scan . Alhamdulillah disahkan 5week . And 3mgu lagi doktor suruh datang cek untuk tgok heartbeat .. masa tu 8mggu saya cek alhamdulillah ada heartbeat dah .. dlm 10 week mcm tu baru bukak buku . Btw Tahniah sis ! ♥️

5y trước

Wahh alhamdulillah tahniah jgak buat awk, 😘

xyh buat pape.. sume kje berat sruh laki... hahaha . bykkn bedrest.. jln slow2.. elakkan pgerakan ksar.. observe ada kua drh ke x..klunkua drh cpt2 pi klinik.. klu xde pdrhn smpai 1bulan maybe nanti dh 6-8week..pi klinik buat buku pink.. tahniah...

5y trước

welcome... ingt tu.. hati2 tau.. take care..😄

Alhamdulillah. Tahniah ye. Jumpa doc,bawa test tu tunjuk pada doc. Nanti doc bagi surat atau gambar scan,bawak pergi buat buku pink dekat KK. Jaga diri, jangan lasak,jaga pemakanan & banyakkan rehat. ☺

5y trước

Alhamdulillah tq for advice sis.

Sama cm sy ni line terang terus dia bg . Msa tu period delay 4hr. Esk tu g kinik doc confirm kn mmg btl +ve. Hepi sgt sbb 8 thn tnggu lps dpt ank no2 tu🤲

5y trước

Alhamdulillah tahniah sis

Mkn acid folid sis n jge baik2,nty da 8 or 9 week pi scan mse tu da nmpk jntung n baby..oo ye 8 week jgk jgn lupa bkak buku

5y trước

Sy mmg da start mkn folic acid sbulan lpas n still continue je, ok sis. Tq for info sis 😊

Terang lagi bersuluh... Hihi Tahniah. Sy tiap kali preggy msti samar2 je yg nmpk. Jaga baik2. No tension, more rest. 😊

5y trước

Alhamdulillah tq sis, aminn InshAllah sis 😊

Apa² pn mkn folid asid dulu nnti ada masa g booking buku k.. Jaga permakanan jangan lasak sgt sbb baru lg..

5y trước

Sy mmg sblum ni da start mkn folic acid n still continue je mkn folic acid tu. Tq sis for advice

Alhamdulillah tahniah. sy pon mcmtu jgk. 2 kali check positive. happy sgt2.

5y trước

ye. ank first sy.. hmpir 8 bulan nikah bru mengandung. syukur sgt2

Sis sblum nie ada mslh haid x teratur ke...sbb sy ingin hamil tp haid x teratur

5y trước

Ok sis..mkseh

tahniah sis .. jaga baik2 yea .. 😊 .. doakan sy semoga dpt merasa mcm sis .. amiinnn ..

5y trước

Alhamdulillah tq sis, aminn InshAllah. 😊