40weeks Today

Check in ward ari ni. Pg esok baru induce kalo xde bukaan lg ari ni. Xde masalah lain, gdm diet control je. Baby pn best nye duk kt dlm ni xmau keluar2 lg huhu ibu risau ni takut nk kene induce. Doakan sy ??

15 Các câu trả lời

Semoga dipermudahkan sis 🌸 risau la pulak sy pun sama gdm on dc, baby okey tak besar air ketuban pun ok. Skrg 37w. Berdebar tggu nie

Kuatkan semangat. Saya pun induce so tahu takut tu cemana. Semoga dipermudahkan.

moga d permudahkan sis..ok je induce,jnji slmt..sy 2 org ank induce..mmg force labor

4y trước

Assalamualaikum.. boleh sy thu induce tu apa..😁

Semoga dipermudahkan sis.. Sma masalah kita, sabtu ni serah diri juga 😣

Semoga dpermudahkan urusan n baby serta mama x masalah..

semoga Allah SWT permudahkan semua urusan awk Aamiin

Saya dulu pun induce. Semoga dipermudahkan bersalin

Semoga dipermudahkan segala urusan kelahiran bby..

semoga dipeemudahkan urusan ye🥰🥰

Moga dipermudahkan segala urusan