Ada bukaan tapi takda rasa contraction

Siapa ada pengalaman mcm saya? Induce pertama masuk ubat kt bwh ada rasa contraction dan bukaan 3cm, lepastu belon xde rasa pape, dan yang ke-3 induce ubat bawah lg tapi xde rasa contraction, kalau ada pn mild2 jeee .. Sy kene serah diri sbb gdm on ubat metformin 38w. Sekarang kt hospital masuk hr ketiga. Takut kalau czer. huhuh

7 Các câu trả lời

sis banyak jalan ya tapi jangan paksa diri. buat exercise kupu2 atas katil kalau tak larat nak jalan itik. byk kan doa yunus.. insyaAllah urusan sis dipermudahkan 😘😍

Sy dlu ada bukaan 3cm 1 mggu.. induce belon pn xde sakit dan x bertambah bukaan, esoknya induce drip pg, ptg terus bersalin 😇

maaf sis boleh citer kan sikit pasal induce ubat kt bawah? saya serah diri 5/3 ni gdm on ubat & insulin

1y trước

masuk kan ubat tu rasa ngilu skit lah sbb doktor seluk.

Saya induce belon, bukaan 4cm. 3@4 hari bukaan sama je. Tolak labour room sudahnya e.czer jugak

kalau saya contraction tu cuma rasa masa bukaan 7-8cm je. Yang lain memang takrasa sangat.

SME sis bukaan 3 cm sakit2 mild je ketuban pn ad 8 CM je

sis mcm mana skrg dah bersalin ke