Cemburu

Cemburuu tngokk orgg g checkupp ngn husbd masingg² .. yg kite since darii kandungan 6weeks until now 25weeks , suamii tkleh temankn kan .. sbb Arwahh pergii trlbh dahuluu .. even daa 4bln berlaluu .. sakitt nyerr hnyaa allah jer yg tahuu .. Even sye tak phm knpaa ujian bginii besar d berii kpdaa sye .. huhuhu ~ maaff sbb meluahh kat sinii ??

35 Các câu trả lời

Its ok dear. I masa mco semua bt sendiri. Masing2 ldr xboleh rentas negeri. Checkup sorg2, scan sorg2. Dgn mabuknyaa. 7 bln baru husb dpt rentas negeri.