Salam,nk tny.ade sesape yg ambil injection utk cegah kehamilan x.bleh share pengalaman .ok ke x

Cegah kehamilan

2 Các câu trả lời

Sy blm ada pengalaman. Tp ini perkongsian dr ibu saya. Katanya pengambilan pil perancang lebih berkesan dr IUD atau jenis cucuk apa bnda alah alat tu. Tapi, dia pesan, sebaiknya, consume pil tu biar lama skit. X ingt berapa lama seminggu ke sebulan gitu baru boleh bersama supaya kasi ubat serap dlm badan. Well blend with hormone.

Bleh share gak kalo amek pil perancang ye