Perut Trasa Penuh Dan Kembung

Cb bun tlog dongshare yg ad mengalami sperti sy..saat ni sy udh 17wk..mkan sy sehari cm 3x itu pun spiring kecil..alasan sy mkan ny cm sgtu bukn krn gk napsu mual atau muntah..tp stiap slsai mkan perut rasa ny penuh banget dan kembung full ampe rasa nya dah gk snggup nmpung apa2 lg..mnum pun gk nyampe segelas..ad gk bunda yg bgtu..rasa ny gk nyaman bget krna rsa ny penuh dan kembung gtu jd mles klo hrus mkan sring2..apa krna perut sy yg trlalu bnyk lemak ny y..krna sy sblom hamil dah bsar prut ny..

1 Trả lời

Sama Bun 😭 rasanya laper tpi perut berasa penuh

5y trước

Nah itu bun kdg smpe mles mkan gara2 penuh rsa ny..jalan aj ampe nunduk2 kyk dah keberatan perut..kirain sy sndiri 😁