Sejak pregnt Asyik nk tido jee.. Pastu rasa loya Asyik nk ludah jeee.. Pastu Cepat sakit kepala hmmm

6 Các câu trả lời

Awal2 pregnancy memg nak tido je sis.. sy pun mcm tu jgk.. nak p kerja pagi tu susahnya nak bangun.. bila dh masuk 3rd trimester ssh plak nak tdo😅😅 dgn sakit pinggangnya, dgn bby duk menendang.. so enjoy jela sis slagi ada waktu tido tu.. mcm sy ngantuk sy tido je.. xdpt bangun pagi sy amek cuti masuk kerja tghari😂😂

normal..dptkn rehat yg cukup ye..hormon berubah,jd badan xdapat nk adapt lg..nanti lama2 insyaAllah ok tu..

sye mule2 dulu pon macm tu..ni 3rd trimester..xde da..batik pulk

sama mcm Sya la sis awl2 pregnt.. normal la tu sis

normal